Bir siteye üye olurken “Google ile giriş yap” seçeneğini kullanmak, yeni bir parola oluşturma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Ancak bu kolaylık, hiçbir bilginin paylaşılmadığı anlamına gelmiyor. Google, kullanıcının onayıyla adını, e-posta adresini ve profil fotoğrafını ilgili hizmete iletiyor. Google hesabının şifresi ise siteyle paylaşılmıyor. Site Hangi Bilgileri Görebiliyor? Google ile giriş sırasında paylaşılan temel profil bilgileri, […]
Stories on this topic, gathered from every source.