Dropbox'ı Mac'ten kaldırmadan önce senkronizasyonun tamamlandığından ve dosyalarınıza başka bir yerden erişebildiğinizden emin olun. Uygulamayı silmek, Dropbox hesabınızdaki bulut dosyalarını silmez.
Stories on this topic, gathered from every source.